Rommelmarkt, zaterdag 13 juni

Start verkoop 14:00 uur, veiling 15:00 uur

Zaterdag 13 juni wordt de jaarlijkse rommelmarkt gehouden! Natuurlijk met onze al om geroemde veiling, die ook dit jaar in vertrouwde handen is van Fred & Jelle Jonker.

Iedereen wordt vriendelijk verzocht om spullen die u zelf niet meer nodig heeft beschikbaar te stellen aan de buurtvereniging. Van de opbrengst kunnen we een groot deel van onze activiteiten bekostigen, de hele buurt profiteert er dus van.
Let op: kapotte spullen verkopen niet op de rommelmarkt en zullen dus door de ophalers niet meegenomen worden. Indien u grote meubels heeft dit graag vooraf overleggen met het bestuur. Mail even naar: bvomval@gmail.com

De spullen worden op zaterdag 13 juni vanaf ± 09:30 uur opgehaald. Wilt u de spullen niet aan de weg zetten, er wordt bij u aangebeld door de ophalers. Bent u deze ochtend niet thuis, stuur dan een mail naar: bvomval@gmail.com. Dan kan er een afspraak gemaakt worden om uw spullen op een ander tijdstip op te halen.

HEEFT U OOK IETS LEUKS
VOOR DE VEILING?
Dat kan van alles zijn: eigenhandig gekweekte bloemen, zelfgebakken taart, aardbeien uit eigen tuin etc.
Ook diensten zijn van harte welkom!
Bijvoorbeeld auto wassen, huis schilderen, tuin opknappen, gras maaien, enz.
Laat vóór de veiling aan de veilingmeester weten of u ook iets ludieks heeft aan te bieden.
VRIJWILLIGERS:
De ophalers worden om 09:00 uur bij de tent verwacht waar de koffie klaar staat en de uitzoekers/sorteerders kunnen zich om 10:30 uur melden bij de kramen.

– Het zou leuk zijn als iedereen deze dag de Omval-vlag hijst! –


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.